Skip to content

Achter de Schermen

Hoe meer ik schreef, des te meer ik ontdekte dat alles wat er je de natuur en het leven waarneemt een spiegel is voor innerlijke processen. Stilte Momentjes zijn precies zoals dit, het zijn spiegels die je laten zien wat je werkelijk bent. Wat je werkelijk bent ligt gelukkig niet ergens ver weg, het is hetgeen wat het meest dichtbij is. Het is het meest intieme wat er is, in wezen is er geen afstand. Ik hoop dat de Stilte Momentjes je dit elke keer weer laten herinneren.

Als je interesse hebt in een unieke vorm van vipassana waar adem en liefde één worden, kijk dan eens op: www.vipassana.nl
In 2019 geeft Naropa ook een aantal stilte dagen in de Sufi tempel in Katwijk de data staan ook op de site.

 

Bezieling in de markt

Zintenz, ons bedrijf, is een uitgeverij van verhalen, wenskaarten, spirituele kaarten en meditaties. Daarnaast hebben we een website waarin we de wenskaarten en een aantal andere producten verkopen. Voor ons is het belangrijk dat onze verhalen, kaarten en meditaties verstillend werken, tot nadenken stemmen of een glimlach op je gezicht toveren.

We zijn een familiebedrijf dat is ontstaan uit een plastic-zak die ik ooit kreeg van mijn vader, Erich Kaniok. In zijn werk verzamelde Erich heel veel verhalen die hij op een dag aan mij gaf in een plastic-zak. "Doe ermee wat je wilt," zei hij erbij. Ik nam de zak mee naar huis en begon ze te lezen. Een aantal kende ik nog wel uit mijn jeugd, maar de verhalen grepen me toch weer. Ik besloot ze te gaan delen via een verhalenmail, die al snel vele abonnees kende. Nu Ruim tien jaar versturen ik die nog steeds aan meer dan 35.000 mensen in Nederland, Duitsland en Engeland. Benieuwd hoe dat gegaan is: Lees het hele verhaal van de plastic-zak.

Ik werk samen met mijn vrouw Janna en een aantal ZZPer's.

Voor ons is stilte echt een inspiratiebron. We zoeken de stilte graag op of laten ons er bewust door overvallen. Vanuit onze jarenlange ervaring met meditatie en stilte, hebben we genoeg inspiratie om onze kennis en inzichten door te kunnen geven. We gunnen iedereen deze ervaring en daarom hebben we stiltemomentjes.nl in het leven geroepen.

Leo Kaniok
Haarlem 2018

Scroll To Top